Liga 1

Ana-Maria Prodan: "S-a ajuns prea departe cu negocierile, nimeni nu mai poate da înapoi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul Ana-Maria Prodan, cea care a intermediat discuţiile dintre George Copos şi neamţul Lutz Stache în privinţa vînzării echipei Rapid, a comentat şansele ca tranzacţia să se încheie în viitorul apropiat. Aceasta şi-a exprimat încrederea că giuleştenii vor avea un nou patron în mai puţin de o lună.

"Nemţii sunt oameni corecţi şi foarte minuţioşi. Toată lumea mă întreabă dacă domnul Copos va vinde. Din moment ce s-a ajuns aşa departe cu negocierile, nu cred că mai poate da cineva înapoi. Nu s-a pus problema ca el să fie sponsor, s-a discutat încă de la început despre vînzarea clubului.

Domnul Copos rămîne cu sufletul alături de Rapid, cu altceva nimic. Lutz vrea să ia peste 90% din echipă. Este şi ProRapid, dar este aceeaşi problemă. Copos a spus că va ceda baza pentru echipă. Probabil îl va cesiona pentru o perioadă bine determinată.

Lutz e un om de fotbal şi cunoaşte mentalitatea românilor foarte bine. În primul rînd,  Rapidul va fi o afacere pentru el, dar este şi o bună ocazie pentru a îmbina afacerile cu plăcutul", a spus Ana-Maria Prodan la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.