Liga Campionilor

Peste aşteptări

Articol de Cătălin Popescu   —  miercuri, 30 septembrie 2009

În Ghencea au fost aseară 15.000 de spectatori. Acum 2 ani, la Steaua - Sevilla 0-2 au fost doar 11.000



În Ghencea vin mai mulţi fani la meciurile Urziceniului decît la cele ale Stelei! Este scenariul pe care nici nu l-au visat şefii campioanei, dar aseară Unirea a adus în tribune aproape 15.000 de spectatori. Acum două sezoane, tot în grupele Ligii, roş-albaştrii au avut asistenţe mai reduse şi cu Sevilla (11.000), şi cu Slavia Praga (13.000)!



Care a fost strategia ialomiţenilor? Au fixat preţuri mici pentru bilete, apoi au împărţit şi gratuit tichete în Urziceni, dar şi în 70 de şcoli din Bucureşti. Aproape 2.000 de puşti au stat aseară în sectorul unde stau de obicei membrii Peluzei Sud, cei mai aprigi contestatari ai lui Gigi Becali. Tinerii au primit la intrarea pe stadion steaguri alb-albastre, pe care le-au fluturat încîntaţi la începutul partidei, încurajînd energic formaţia din Urziceni.



Semedo şi «Para», în tribună

Antonio Semedo şi Sorin Paraschiv nu au prins lotul de 18 pentru partida cu Stuttgart, astfel că au văzut meciul de la tribuna a II-a, încurajîndu-şi permanent colegii. Cei doi, alături de rudele fotbaliştilor ialomiţeni, au urmărit partida dintr-un sector special amenajat pentru familiile jucătorilor. (Cătălin Popescu)



Ultradefensivi

Dan Petrescu a preferat să joace prudent, cu 5 fundaşi, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor în ediţia de ieri. Au fost trei stoperi, Nicu, Galamaz şi Bruno Fernandes, iar pe benzi Maftei şi Brandan. Fostul căpitan rapidist a evoluat ca libero, post pe care a mai jucat o lungă perioadă în Giuleşti. (Cătălin Popescu)



Surpriza Marica

Ciprian Marica a jucat din primul minut cu Unirea, deşi în ultima perioadă a lipsit din primul "11" al lui Stuttgart. Antrenorul Markus Babbel a ales să-l titularizeze ieri, mizînd pe dorinţa atacantului de a juca bine în faţa publicului român, dar şi pentru a-i face un cadou jucătorului său, care împlineşte 24 de ani vineri. (Cătălin Popescu)



ŞTIRILE MECIULUI



» Dan Petrescu
a fost avertizat de arbitru în minutul 6, după ce a protestat la un aut acordat pentru Stuttgart, deşi mingea ieşise dintr-un jucător neamţ.



» Tibi Bălan
s-a accidentat în minutul 42, suferind o contuzie puternică la genunchiul stîng. Mijlocaşul a fost înlocuit la pauză de Sorin Frunză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.