Liga Campionilor

Inter în corzi

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Mourinho a scăpat ca prin minune neînvinsă. Integralist, Chivu a avut probleme mari cu Karadeniz

Inter a urmat la Kazan trendul din campionat. A jucat cel puţin la fel de slab ca şi la Genoa, cu Sampdoria (0-1), doar că n-a mai pierdut (1-1). Fără Sneijder, Motta, Muntari şi Diego Milito, accidentaţi, campioana Italiei a fost pe alocuri ridiculizată de o echipă cotată drept cea mai modestă din grupă. Iar remiza consemnată la final e mai degrabă rezultatul impreciziei ruşilor la finalizare decît meritul nerazzurrilor.

Neputinţa italienilor a fost evidentă încă din debut. Gol încasat rapid - ce slalom a făcut Dominguez printre fundaşii centrali Lucio şi Samuel! - nici un şut spre poarta adversă în primul sfert de oră. Nici Cristi Chivu, titularizat fundaş stînga, n-a fost în apele sale. Pe turcul Karadeniz nu l-a putut opri decît printr-un fault din spate, apoi a greşit două mingi în apropierea careului mare, expediindu-le în picioarele lui Dominguez. Noroc că argentinianul n-a mai profitat.

La reluare, Inter şi-a continuat lupta cu mediocritatea şi Chivu duelul cu Karadeniz, din care a ieşit cel mai adesea şifonat. De parcă situaţia nerazzurrilor n-ar fi fost şi aşa precară, Balotelli şi-a lăsat echipa în inferioritate în urma unui fault inutil la Noboa. Urmarea? O jumătate de oră în care ruşii au asaltat efectiv careul oaspeţilor. Dacă n-ar fi fost imprecizia lui Riazanţev, Buharov şi Semak (bară), umilinţa Interului ar fi fost consemnată şi pe tabelă.   

7 meciuri consecutive fără victorie are Inter în Ligă cu Mourinho pe bancă. N-a mai cîştigat de la 1-0 cu Anorthosis, din 22 octombrie 2008

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.