Europa League

Ovidiu Stîngă: "PSV e în mare formă, nu e o dramă dacă CFR pierde"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul internaţional român Ovidiu Stângă a declarat că partida PSV Eindhoven-CFR Cluj "este deschisă oricărui rezultat", dar meciul este mult mai important pentru olandezi, deoarece au mare nevoie de victorie.

"La prima vedere, PSV Eindhoven are prima şansă, dar meciul este deschis oricărui rezultat pentru că şi CFR a demonstrat în ultima perioadă că este o echipă puternică.

Meciul este unul important, dar presiunea e mai mare pe olandezi. CFR nu are nimic de pierdut, a câştigat în primul meci, are deja trei puncte şi nu va fi o dramă dacă pierde. În schimb, la PSV e cu totul altfel, a făcut doar egal la Praga, acum trebuie să câştige neapărat", a spus Stângă, fost jucător la PSV Eindhoven, între anii 1996 şi 2001.

Stângă spune că elevii lui Fred Rutten formează un grup puternic, fiind o forţă în ceea ce priveşte ofensiva. "Forţa de grup a lor este puternică, jucătorii de atac sunt în mare formă, Bakkal, Koeverman sau Dzsudzsak dau foarte multe goluri".

Fostul mijlocaş susţine că PSV primeşte goluri doar pe fondul relaxării de pe finalul meciurilor, însă acum situaţia se va schimba. "Sunt foarte puternici, de obicei încasează foarte greu goluri, însă doar după ce au înscris de mai multe ori şi şi-au asigura punctele. PSV e în mare formă în acest moment, este neînvinsă în campionat, CFR va avea un joc greu, asta e sigur. Clujenii însă ar putea să înscrie la fazele fixe, am văzut că stau bine la acest capitol. La un duel de unu la unu în careu, se poate întâmpla orice".

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.