Europa League

Antonio Conceicao: "Meritam mai mult"

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Conceicao s-a declarat nemulţumit de rezultatul de la Eindhoven

- Domnule Conceicao, de ce n-aţi riscat mai devreme?
- Nu sînt de acord cu această întrebare. Am făcut o partidă bună împotriva unei echipe bune. Important e că a fost un joc bun cu multe situaţii de a marca. Primele 45 minute am fost sub presiune. Au fost momente şi momente, uneori au dominat ei jocul, alteori am reuşit noi acest lucru.

- 0-1 e un scor echitabil?
- Nu cred că 0-1 e un scor corect. PSV a avut multe ocazii în prima parte, dar în a doua repriză am avut şi noi. Dacă am jucat de la egal la egal pe terenul lui PSV înseamnă că am făcut un meci bun.

- A devenit PSV favorită?
- PSV era favorită încă de la tragere. Am spus-o de mai multe ori. Nu înseamnă că noi nu avem nici o şansă. Avem o echipă bună, cu personalitate. Vom face tot ce e posibil să mergem mai departe. Toate echipele sînt aproape. Va fi o grupă decisă în ultimele jocuri. PSV e formaţia cea mai valoroasă, dar şi celelalte vor avea şansa lor.

Alcantara graţiat
În minutul 60, sub ochii asistentului Johnsen, fundaşul brazilian Hugo Alcantara l-a călcat pe genunchi pe fundaşul dreapta al olandezilor, Manolev, însă "centralul" nu a acordat nici măcar fault, jocul fiind întrerupt abia după ce clujenii au trimis mingea în aut. În prima repriză şi clujenii au acuzat vehement că nu au primit o lovitură de pedeapsă la incursiunea lui Culio în careu (41).

Coşmarul Dzsudzsak
Tony a avut viaţă grea aseară cu ungurul Balazs Dzsudzsak, cel care l-a ridiculizat în mai multe momente şi a centrat perfect inclusiv la golul lui Bakkal. Internaţionalul maghiar i-a creat mari probleme şi lui Ovidiu Dănănae în amicalul României de la Budapesta (0-1). Fundaşul Craiovei a suferit chiar o ruptură a ligamentelor încrucişate încercînd să blocheze rapida aripă a lui PSV Eindhoven.

"Am analizat meciurile lor şi am putut reacţiona. N-am fost surprinşi de tactica lor, ştiam că sînt rapizi în ofensivă şi asigură o tranziţie rapidă din defensivă în atac"

"Mureşan a simţit o durere la muşchi şi a trebuit să părăsească terenul. A fost o schimbare care ne-a dereglat puţin"
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

"Păcat că am jucat foarte slab în prima repriză. După pauză, am reuşit să ne etalăm jocul nostru, antrenorul a ameliorat disfuncţionalităţile din echipă, s-a văzut alt CFR"
Tony, fundaş CFR Cluj

"Puteam face mai mult, din păcate, am avut un început greoi de meci. Un rezultat de egalitate era mai echitabil, nu s-a decis nimic în grupă încă şi ne vom juca şansele de calificare"
Cristian Panin, fundaş CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.