Liga 1

Modelul Cristiano Bergodi

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 05 octombrie 2009

Galeria lui Dinamo a scandat pentru italianul Dario Bonetti şi i-a înjurat pe cei care l-au "executat": Cristi Borcea, Vasile Turcu şi fraţii Becali


Din cei aproximativ 1.500 de spectatori care au asistat la partida de aseară, 200 au format galeria lui Dinamo. Aceştia au scandat mult timp numele lui Bonetti şi au înjurat conducerea clubului.

"Grazie, Bonetti" a fost bannerul afişat de către suporteri. "Cristi Borcea, eşti o mizerie!" şi "Plecaţi cu toţii!" sînt scandările care au urmat, completate cu trivialităţi la adresa fraţilor Becali. La rînd a venit Vasile Turcu, înjurat şi el din greu.

Fanii dinamovişti au explicat că îl simpatizează pe Bonetti pentru că a spus lucrurilor pe nume în ceea ce-i priveşte pe Borcea şi Turcu.


9 ani fără Hîldan
Astăzi se împlinesc 9 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, iar fotbaliştii dinamovişti au intrat pe teren cu o pînză pe care era imprimat chipul "unicului căpitan". Jucătorii au dus pînza pe pista de atletism, în faţa galeriei care i-a scandat numele lui Hîldan. Fanii au afişat mesaje în memoria fostului mijlocaş: "Sînt 9 ani de cînd ne doare, de 9 ani strigăm mai tare", "Cu emblema pe piept pînă la ultima suflare, dragostea noastră pentru tine niciodată nu moare", "Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.