Liga 1

Prăbuşiţi!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Averile celor implicaţi în fotbal au scăzut dramatic. Excepţiile sînt patronul Astrei, Ioan Niculae, familia Lucescu, Neţoiu, Bosînceanu şi Olăroiu


Criza financiară a lovit în plin şi în fotbalul românesc. Şi în cei care investesc, şi în cei care cîştigă din acest sport. Astăzi, ziarul Adevărul va publica Topul "Forbes România 500 de miliardari", care demonstrează că averile aproape tuturor celor prezenţi în el s-au diminuat.

Cel mai afectat e patronul Stelei. Averea lui Gigi Becali a scăzut dramatic, de aproape 4 ori, ajungînd acum în jur de 200 de milioane de euro! Alte pierderi importante au suferit Dumitru Bucşaru, Ioan Neculaie şi Dumitru Dragomir, toţi cu afaceri semnificative în domeniul imobiliar.

La polul opus se află patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, care şi-a dublat averea faţă de anul trecut, la fel ca şi familia Lucescu, Mircea şi Răzvan, care au ajuns acum la peste 50 de milioane de euro.


REACŢII

"Autodepăşirea este o provocare pe care mi-am asumat-o şi care  mă preocupă permanent, iar cărţile îmi sînt de ajutor în această competiţie cu mine însumi"
George Copos, patron Rapid

"Averea din topul ăsta e subestimată, eu numai bani împrumutaţi am cît are Copos întreaga avere! Valoarea averii mele, estimată de mine, este de 700-800 de milioane"
Gigi Becali, patron Steaua

"Trăiesc într-un sistem în care trebuie să mă descurc singur, nu să aştept mila cuiva. Stau foarte puţin la birou, în rest sînt mai mult în fabrică sau pe cîmp"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.