Liga 1

Vezi ce crede Gheorghe Hagi despre situaţia de la Steaua şi cu cine va ţine în disputa Galata - Dinamo!

gheorghe hagi, steaua, dinamo, romania, galatasaray

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii Fanatik Show, de pe Digisport, fostul mare internaţional Gheorghe Hagi a declarat că echipa naţională a României trebuie să joace la victorie meciul cu Serbia, chiar dacă partida nu mai are o miză pentru tricolori:

"E un meci internaional, unde noi, chiar dacă jucăm pentru nimic, trebuie să ne reprezentăm cu succes ţara. După ce se va termina această campanie, abia atunci putem avea aşteptări mai mari de la viitoarea generaţie. În fotbal rezultatele vorbesc".

Gheorghe Hagi s-a referit şi la situaţia de la Steaua:

"Este greu să vorbeşti despre situaţia în care a ajuns Steaua. Este inadmisibil ce se petrece în Ghencea. În România există foarte multă agresivitate verbală, sînt multe situaţii nelalocul lor, dar care trebuiesc gestionate cu mai multă răbdare, pentru că nu ne place ceea ce vedem".

"Regele" a mai spus şi că o va susţine pe Dinamo în confruntarea cu fosta sa echipă, Galatasaray:

"Nu o să uit Galatasaray, dar la meciul lor cu Dinamo voi ţine cu românii. Nici nu se pune problema altfel. Gruparea turcă este echipa mea de suflet, dar nu pot să mă dezic de ai mei, aşa cum am dat totul şi pentru echipa naţională".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.