Nationala

Anghel Iordănescu: "Serbia e favorită, însă nu înseamnă că România nu are şansa ei"

iordanescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul selecţioner al naţionalei, Anghel Iordănescu, speră ca echipa noastră să învingă reprezentativa Serbiei, în ciuda faptului că nu are prima şansă.

"Serbia e favorită, însă nu înseamnă că România nu are şansa ei. Sîrbii au o echipă puternică pînă la un anumit punct, domină clasamentul, dar asta nu înseamnă că România e o echipă mai slabă.
Cred că naţionala noastră trebuie să joace pentru suporteri, pentru viitorul ei, pentru motivaţia celor selecţionaţi. Avem jucători valoroşi, care pot decide scorul unui meci", a declarat Iordănescu.

Anghel Iordănescu şi-a reamintit de perioada petrecută la naţională şi a discutat despre procesul de reconstrucţie al reprezentativei lui Răzvan Lucescu.

"Reconstrucţia naţionalei se va face din mers. Asta înseamnă să o faci treptat, la fiecare selecţie, la fiecare joc. Jucătorii trebuie să vină cu dorinţa de a-şi reprezenta cît mai bine ţara. Din păcate, imnul şi tricolorul nu mai au aceeaşi importanţă pe care o aveau atunci cînd antrenam eu naţionala. Cînd eu am venit la naţională, echipa tocmai ratase calificarea de la europeanul din '92 şi era să rateze calificarea de la mondialul din '94. Am avut norocul că am dat peste un grup de jucători talentaţi, care s-au putut dezvolta", a încheiat Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.