Preliminarii CM 2010

Fostul selecţioner al Australiei, Frank Farina, suspendat de clubul său pentru că a fost prins beat la volan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Brisbane Roar, Frank Farina, a fost prins conducând o maşină în stare de ebrietate pentru a doua oară în ultima perioadă, iar oficialii formaţiei au decis să-l suspende din funcţie pe o perioadă nedeterminată, informează presa australiană.

Frank Farina, fost selecţioner al echipei naţionale a Australiei între 1999 şi 2005, a fost oprit de poliţie în timp ce se ducea la stadion pentru a conduce antrenamentul formaţiei şi s-a descoperit că era în stare de ebrietate. Pentru că nu se află la prima abatere de acest gen, oficialii clubului au decis să-l suspende din funcţie pe o perioadă nelimitată, iar locul său să fie luat de antrenorul secund Rado Vidosic.

"Am vrea să discutănm cu Frank faţă în faţă pentru a vedea ce este de făcut şi în ce direcţie se îndreaptă acest club. Le cerem fanilor să fie alături de noi, dar ar trebui ca ei să fie atenţi la ce se întâmplă pe teren şi nu în afara lui", a declarat preşedintele clubului australian, Chris Bombolas.

Ca antrenor al echipei naţionale a Australei, Farina a reuşit să ducă prima reprezentativă la un turneu final de Campionat Mondial, în 2002, în Japonia şi Coreea de Sud, atunci când australienii s-au oprit în faza grupelor. Ca jucător, Frank Farina a strâns peste 70 de selecţii la echipa naţională, iar pe când evolua la FC Bruges, a fost de două ori golgheterul campionatului Belgiei şi a câştigat o cupă şi un campionat.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.