Preliminarii CM 2010

REACŢII DIN LUMEA FOTBALULUI

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali: "Toată vina e numai a lui Lucescu! Este un mare antrenor, dar nu e un bun selecţioner. Mi-e ruşine! Şi nu este un accident, veţi vedea la meciul următor"

Adrian Mititelu: "L-am pus selecţioner numai pentru că e băiat simpatic şi e copilul lui Mircea Lucescu. Dan Petrescu era cel mai potrivit. Cu Răzvan vom lua cea mai mare ţeapă din istorie!"

Marian Iancu: "Jumătate din echipă e făcută pe obligaţii. Maftei, Grigore, Coman. Chiar şi Varga e o mică obligaţie! Cred că, pe viitor, nu vor mai apărea, inexplicabil, unii jucători la «naţională»"

Emeric Ienei: "La «naţională» nu forma contează, ci valoarea jucătorilor. Pot fi în formă la club, dar cînd le cîntă imnul tremură pantalonii pe ei!"

Victor Piţurcă: "Eu nu mai sînt în fenomen! Ce mă interesează ce a făcut echipa naţională?"

Ionuţ Lupescu: "Cîţiva jucători şi-au arătat limitele, Răzvan ştie asta. Mă aşteptam măcar să se apere, nu să ia atîtea goluri. Răzvan trebuie să se bazeze pe jucători dornici de afirmare"

Cornel Dinu: "A fost o mare diferenţă de forţă, de tehnică, de mentalitate. Maftei nu e de «naţională». Sentimentalismele nu-şi aveau rostul"

Walter Zenga:
"Răzvan trebuie să analizeze tot ce a fost, să păstreze luvrurile bune şi să înţeleagă unde a greşit. Are doi ani la dispoziţie pentru o nouă calificare"


PRESA INTERNAŢIONALĂ

"Serbia a bătut facil o Românie prea tandră. Singurul gest percutant al românilor a fost atentatul lui Chivu la Kuzmanovici"
L'Equipe

"Serbia a desfiinţat România"
Journal de Dimanche

"Nici faulturile repetate nu i-au ajutat pe români să reziste presiunii sîrbe"
Marca

"Dansul sîrbilor de după 2-0 i-a făcut pe români să capituleze definitiv"
Sportske (Serbia)

"Serbia a dărîmat România cu 5-0! Sîrbii s-au calificat cu stil la Cupa Mondială, înscriind gol după gol"
Blic (Serbia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.