Preliminarii CM 2010

Lacrimi şi încurajări

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu şi-a reprimat greu plînsul după dezastrul de la Belgrad. La aeroport, preşedintele Mircea Sandu l-a strîns în braţe şi l-a bătut părinteşte pe umăr

O seară şi o noapte dureroase pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, aflat la prima înfrîngere pe banca reprezentativei. Un 0-5 care l-a făcut să lăcrimeze în faţa camerelor de luat vederi, după partidă, cînd de-abia şi-a ţinut în frîu tentaţia de a plînge!

"Priviri în pămînt"
"Nici nu ne-am putut privi în ochii unii pe alţii în vestiar", a mărturisit portarul Daniel Coman. "Au fost momente triste pentru toată lumea. După ce ne-am întors la hotel, pe Răzvan l-am văzut cum a plecat singur, să se plimbe, să se liniştească. Mai era ceva de spus?!", a mărturisit şi Mirel Rădoi.

Pentru selecţioner, dimineaţa, la plecare, a venit totuşi cu un plus de tonus. La aeroport, preşedintele Mircea Sandu l-a luat de cîteva ori deoparte pentru a discuta cu el şi a-l încuraja. L-a strîns în braţe, l-a bătut pe umăr, a zîmbit, încercînd să-i ofere antrenorului încrederea pentru a merge mai departe.

"Am ieşit nebuneşte în pressing la 0-3"
"A fost o nebunie ce am păţit la Belgrad!", spunea apoi Răzvan, parcă mai revigorat decît cu cîteva ore înainte. Completează: "Au apărut nişte momente care ne-au împins să abandonăm totul. A apărut eliminarea lui Cristi, la 0-3 am ieşit nebuneşte în pressing cînd eram cu spatele descoperit, le-am dat spaţii foarte largi de acţiune şi am cedat definitiv".

"La Belgrad am avut o cu totul altă atitudine decît ce a fost pînă acum de cînd am preluat echipa. Dar trebuie să ne revenim repede!"

"A fost o noapte tîmpită. E o umilinţă, una dintre cele mai mari. Dezastrul a pornit după ce am luat golul doi. E vina mea!"

Răzvan Lucescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.