Preliminarii CM 2010

Mazilu de urgenţă

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Arsenal Kiev a fost chemat să-l înlocuiască pe suspendatul Mutu pentru meciul cu Feroe, de la care vor lipsi Ghioane, accidentat, şi Chivu, eliminat

Răzvan Lucescu va schimba radical primul "11" pentru "derby-ul" cu Feroe, de miercuri, de la Piatra Neamţ, ultimul din preliminarii. Meciul va fi transmis în direct de Antena 1, de la ora 21:00.

Pantilimon îi va lua locul lui Coman între buturi, iar Panin va fi titularizat fundaş dreapta. În centrul liniei defensive, "naţionala" se va baza pe doi foşti stelişti, Rădoi şi Goian, iar în partea stîngă va apărea Neşu.


Ghioane are preleziune musculară
Mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a suferit o preleziune musculară la piciorul stîng şi a fost lăsat să se întoarcă la echipa de club, în locul său urmînd să joace rapidistul Lazăr. Pe dreapta, Mara îl va înlocui pe Varga, care va trece pe stînga şi îl va scoate din echipă pe "petrecăreţul" Adrian Cristea. În avanposturi, Gigel Bucur are şanse mari să fie titularizat lîngă Marica sau Mazilu, ultimul convocat de urgenţă în locul suspendatului Mutu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.