Nationala

Vidici la Manchester, Mutu la "Doi Cocoşi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pînă se va găsi cineva în stare să-l onoreze, e timpul să lăsăm numărul gloriei să se odihnească demn în vestiar.  În primele 3 ore ale sondajului postat pe gsp.ro, 70% dintre cititori au fost de acord cu ideea Gazetei de a retrage temporar de la echipa naţională echipamentul cu numărul 10

Persiflarea propriei vieţi şi indolenţa din teren se plătesc pînă la urmă. Marţi spre miercuri noaptea, Mutu, alături de Adrian Cristea, a fost surprins în compania vinului şi a femeilor în cluburi pînă la 3:30 dimineaţa!

Fotografiile au fost făcute de "Libertatea". Sîmbătă, la Belgrad, ambii au făcut figuraţie pe teren. Ar fi timpul ca Mutu să dea înapoi tricoul cu numărul 10, transpirat decenii la rînd de Hagi.

Dacă mai vine la echipa naţională, dacă Răzvan decide să-l mai cheme, Mutu să primească alt tricou! Iar numărul 10, care a ajuns în această campanie să fie îmbrăcat de 6 fotbalişti (Mutu, Adrian Cristea, Dică, Aliuţă, Tănase şi Mara) să fie oferit cuiva, după o perioadă de timp, numai dacă demonstrează că e demn de el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.