Baschet

Boston se încălzeşte pentru noul sezon: victorie cu NETS

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

NETS - Boston Celtics 93-100 (meci din pre-sezon)

Bolton Celtics a demonstrat încă o dată că este o candidată serioasă la titlu şi anul acesta, după ce aseară a trecut cu scorul de 100 la 93 de NETS.

Pierce şi Garnett (Boston) au oferit o performanţă de zile mari în faţa a peste 18.000 de suporteri, prezenţi pe propria arenă, Banknorth Garden. Paul Pierce a marcat 25 de puncte, a pasat decisiv de 3 ori şi a recuperat o dată pentru Boston, în timp ce Kevin Garnett, la 33 de ani, a reuşit 12 puncte şi a recuperat de 6 ori.

Dacă de pe foaia de joc a celor de la Celtics au lipsit doar 2 jucători din 16, antrenorul celor de la NETS, Lawrence Frank, a rulat doar 10 oameni dintr-un total de 18.

Chiar dacă Brook Lopez a înscris cele mai multe puncte pentru NETS, în număr de 21, acesta şi-a petrecut cea mai mare parte a reprizei secunde, pe bancă, din cauza celor 5 faulturi personale comise în prima jumătate a meciului.

3 - a fost numărul de aruncări reuşite de la 3 puncte, stabilit de Eddie House (Boston Celtics)

Conform unui sondaj oficial al NBA, Boston Celtics este echipa cotată cu cele mai multe şanse de a cîştiga Conferinţa de Est: Boston - 50%, CAVS - 42,9%, Orlando Magic - 7,1%. La mare distanţă în spatele campioanei de anul trecut, Lakers, Boston pleacă din postura de favorita cu numărul 2 la adjudecarea titlului NBA: 1.Los Angeles Lakers - 60,7% şi 2.Boston Celtics - 17,9%.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.