Liga 1

Ciprian Deac: "Ne vom revanşa!"

Ciprian Deac

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Ciprian Deac le promite fanilor că CFR Cluj se va impune în derby-ul feroviarilor

Remiza cu Iaşiul l-a determinat pe Arpad Paszkany să-şi critice deschis jucătorii. Mijlocaşul Ciprian Deac e convins că "vişiniii" vor răspunde pozitiv, sîmbătă, împotriva giuleştenilor. "Rapidul e lider, dar sperăm să-i detronăm după acest meci. Giuleştenilor le-a ieşit totul în ultima vreme, însă n-au întîlnit adversarii cu care se luptă la titlu. Despre noi se spune că avem cel mai bun lot. Şi Real Madrid are cei mai buni jucători, dar nu e pe locul 1. Nu contează individualităţile, trebuie să ne comportăm ca o echipă", a spus Deac

Mijlocaşul înţelege iniţiativa suporterilor de a flutura batiste albe în semn de protest faţă de prestaţiile slabe ale clujenilor. "Sper să-i determinăm să-şi ţină batistele în buzunare, prin evoluţiile noastre. Sîntem extrem de motivaţi să ne revanşăm faţă de fanii noştri, dar şi faţă de Arpad Paszkany. Dînsul a investit mult la această echipă şi e normal să aibă aşteptări mari în ceea ce priveşte evoluţia noastră. Trebuie să învingem Rapidul pentru a urca pe primul loc", a încheiat Deac.

"Nu am rupt gura tîrgului"
Ciprian Deac a declarat că nu merita o convocare pentru meciul cu Serbia. "Îmi pare foarte rău pentru acest rezultat. A fost dureros pentru toţi românii. Eu n-am avut evoluţii atît de bune încît să mă recomande pentru o convocare. Trebuie să evoluez cît mai bine pentru CFR pentru a merita să fiu selecţionat", a spus Deac.

Paszkany audiat 3 ore!
Arpad Paszkany a fost audiat ieri pentru aproximativ trei ore la Tribunalul Cluj, în dosarul Gazeta 2, în care este judecat pentru şantaj şi sprijinirea unui grup infracţional organizat. Paszkany a spus că nu găseşte rezonabilă cererea omului de afaceri Iulian Dascălu, parte vătămată în dosar, care i-a solicitat 100.000 de euro daune morale. "Nu poţi să şantajezi prin telepatie. Am refuzat sistematic să mă întîlnesc cu el timp de şapte luni. Dimpotrivă, eu am fost cel şantajat", a declarat Paszkany. Următorul termen în dosar este pe 2 noiembrie.

"Trei puncte împotriva Rapidului ne-ar aduce un moral excelent înainte de confruntarea de la Praga"
Ciprian Deac, mijlocaş CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.