Campionate

Robinho, din nou pe lista Barcelonei! Crezi că va ajunge pe Camp Nou?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barcelona şi-a reafirmat interesul pentru vedeta lui Manchester City, care a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să accepte provocarea în cazul în care va fi vorba de o ofertă clară. Cîştigătorii Ligii Campionilor din sezonul precedent au confirnat faptul că îl vor pe brazilian, în ciuda trecutului care îl leagă de Madrid.

Chinuit de o accidentare la gleznă, Robinho nu a jucat foarte mult de la începutul sezonului, dar asta nu i-a determinat pe oficialii lui City să îl declare disponibil. Prima vedetă cumpărată după ce gruparea a fost preluată de Abu Dhabi United Group, brazilianul a avut unele neînţelegeri cu managerul Mark Hughes, dar ambele părţi au dezvăluit recent că dezacordurile din trecut sînt numai o amintire.

"S-a vorbit mult despre faptul că am fi programat o întîlnire cu reprezentanţii Barcelonei la începutul lui decembrie, dar nu e nimic adevărat. Hughes are fonduri nelimitate pentru a crea o echipă cu adevărat mare. În vară s-au cheltuit la fel de mulţi bani cît au fost investiţi în transferuri în ultimii 3 ani, iar asta spune multe despre situaţia financiară a clubului.

Totuşi, nu putem să excludem din start nici o posibilitate, dar aceasta se referă mai mult la achiziţii decît la vînzări de jucători",
a spus o sursă din cadrul clubului într-un interviu acordat Manchester Evening News.

Robinho, 25 de ani, a ajuns la City în 2008 pentru 42 de milioane de euro, după ce a mai evoluat de-a lungul carierei la Santos (2002-2005) şi Real Madrid (2005-2008).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.