Altele

MTS, EBA şi Băsescu

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ministrul Sorina Plăcintă a lansat proiectul "Ia Atitudine!" al cărui slogan se identifică cu cele electorale ale familiei prezidenţiale

Ministerul Tineretului şi Sportului a lansat săptămîna trecută un proiect dedicat tinerilor sub sloganul "Ia Atitudine!". În mod surprinzător, denumirea proiectului demarat de instituţia condusă de Sorina Plăcintă, membru PD-L, se regăseşte şi în lozinca electorală a lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale: "Atitudinea care schimbă România". Coincidenţele nu se  opresc însă aici. Sloganul Elenei Băsescu pentru europarlamentarele din luna mai se înscrie în aceeaşi gamă: "EBA ia atitudine!".

"Denumirea proiectului a fost aleasă de Direcţia Programe Comunitare Europene şi este în concordanţă cu obiectivele programului «Tineret în Acţiune»" a fost explicaţia oferită de MTS. Direcţia Programe Comunitare Europene este departamentul subordonat subsecretarului de stat Constantin Neagu, şi el membru PD-L.

Acest proiect se va derula între 1 noiembrie şi 15 decembrie 2009, perioadă ce coincide cu cea în care se va duce şi campania electorală pentru prezidenţiale. Grupul-ţintă pe care şi l-a stabilit MTS este de 45 de tineri.

15.000 euro este bugetul alocat proiectului "Ia Atitudine!", fără să fie incluse cheltuielile cu serviciile de cazare şi masă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.