Liga 1

Iertaţi!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Comisia de Disciplină a LPF a rediscutat ieri cazul Stelei şi a decis să oblige clubul din Ghencea să joace porţile închise doar derby-ul cu Rapid, nu şi meciul cu Alba Iulia

Steaua a găsit înţelegere la LPF în privinţa suspendării conform căreia trebuia să joace două etape cu porţile închise. Clubul din Ghencea nu avea voie să atace pedeapsa la Comisia de Apel, aşa că a solicitat revizuirea judecăţii la instanţa iniţială, Comisia de Disciplină. Cererea a fost analizată ieri şi s-a decis să fie păstrată o sancţiune de doar o rundă.

Meciul pe care roş-albaştrii vor fi nevoiţi să-l dispute fără spectatori va fi derby-ul cu Rapid, programat duminica viitoare în Ghencea. În schimb, partida cu Unirea Alba Iulia, din 8 noiembrie, nu se va mai juca fără fani, aşa cum hotărîse iniţial Comisia prezidată de Doru Neagu.

6 meciuri mai are Steaua de disputat în Ghencea pînă la finalul anului, cu: Fener, Rapid, Alba Iulia, Vaslui, Internaţional Piteşti şi Sheriff Tiraspol

17.700 de spectatori e media Stelei în cele 5 meciuri jucate cu public, pe teren propriu, în acest sezon. Roş-albaştrii sînt pe primul loc, la distanţă mare de poziţia secundă ocupată de Poli Timişoara (11.500)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.