Preliminarii CM 2010

Adevăr pe jumătate

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

FRF susţine că banii din vînzarea biletelor la meciul cu Feroe vor fi încasaţi de gazde, în timp ce preşedintele Ceahlăului infirmă: "Împărţim suma cu Federaţia"

În ediţia sa din 13 octombrie, Gazeta Sporturilor cita un oficial nemţean care susţinea că "Ceahlăul plăteşte vreo 100.000 de euro pentru meciul România-Feroe. E vorba despre cazări, mijloace de trasport, inclusiv charterul oaspeţilor de la Bucureşti la Bacău. Iar FRF va încasa toţi banii din vînzarea biletelor". Ieri, FRF a susţinut că aceste informaţii sînt false: "Toate încasările din vînzarea biletelor au revenit clubului nemţean, iar Ceahlăul n-a plătit nici un cent pentru zborurile charter ale celor două delegaţii".

Contactat ieri, preşedintele nemţenilor, Viorel Mestecăneanu, a infirmat "pe jumătate" comunicatul FRF: "N-am dat bani la avioane, dar împărţim cu FRF, jumate-jumate, suma care va rezulta din vînzarea biletelor". De altfel, în ziarul local Realitatea, acelaşi Mestecăneanu spunea: "Am pus totul pe tavă echipei naţionale. Vrem să-i convingem să mai vină să dispute meciuri aici, fără să mai fie nevoie să-i rugăm noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.