Liga 1

Yssouf Kone face mofturi?

Yssouf Kone

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 octombrie 2009

Yssouf Kone nu s-a antrenat ieri, acuzînd o nouă accidentare, spre uluirea conducătorilor lui CFR Cluj

Accidentările lui Kone la CFR Cluj se înmulţesc inexplicabil. Atacantul ivorian a venit alături de colegii săi la baza de pregătire, echipat pentru antrenament, dar n-a mai intrat ieri pe gazon. Atacantul a discutat cu doctorul şi s-a plîns că încă resimte dureri şi nu vrea să forţeze.

Kone a urmărit şedinţa de pregătire din gura tunelului de la vestiare. Jucătorul a fost interpelat de directorul executiv Răzvan Zamfir, dar şi de directorul sportiv Alexandru Matei. Ultimul a reacţionat. "Ăsta mă termină psihic! Nu înţeleg: ieri nu avea nimic (n.r. - marţi), iar acum e accidentat din nou", s-a plîns Matei. Marţi, Kone a rezistat fără probleme tot antrenamentul, cu atît mai mult cu cît Toni Conceicao a inclus în meniu şi un meci-şcoală. 

Dispută cu conducerea
Anumite surse spun că atitudinea lui Kone nu e cauzată de accidentări. Apropiaţi ai conducerii din Gruia au dezvăluit faptul că ivorianul refuză deliberat să joace pentru că are de primit o sumă importantă de bani, conform unei clauze activate după ce Yssouf a evoluat un anumit număr de jocuri în tricoul "vişiniilor". Kone nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi expune punctul de vedere.

"Reparat" de vraci
Kone a suferit o contractură musculară la coapsa stîngă la meciul cu FC Copenhaga, de pe 17 septembrie, iar clujenii au apelat şi la medicul belgrădean Mariana pentru a-l recupera cît mai repede. Mai mult, Iuliu Mureşan a afirmat că Yssouf era apt şi pentru jocul din campionat cu Poli Iaşi, însă atacantul n-a apărut în teren. După noua accidentare, Kone va lipsi şi în Giuleşti.

Pleacă în iarnă
Aproape sigur Yssouf Kone va părăsi gruparea din Gruia în această pauză competiţională. Destinaţia? Cel mai probabil Franţa, de unde sînt oferte şi pentru Culio sau Tony. Impresarul lui Kone, Alfred Obrou, va ajunge săptămîna viitoare la Cluj pentru a discuta cu oficialii lui CFR.

370.000 de euro cîştigă Yssouf Kone, pe sezon, la CFR Cluj, fiind în topul salariilor, alături de Peralta

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.