Nationala

„Dacă pui suflet şi ai atitudine se poate cîştiga orice meci”

bogdan mara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bogdan Mara crede că naţionala a ratat calificarea din cauza începutului slab de campanie, iar odată cu numirea lui Răzvan Lucescu şi-a mai revenit. "S-a început prost, după care am avut câteva rezultate bune de când a venit Răzvan, dar la meciul cu Serbia s-a întors totul pe dos. Azi, am demonstrat că dacă pui suflet şi ai atitudine se poate câştiga orice meci. Va fi învăţătură de minte pentru viitor", a declarat mijlocaşul lui CFR Cluj.

Fundaşul lui Palermo, Dorin Goian, speră că naţionala să îşi poată reveni şi să se califice la EURO 2012. "A fost o campanie slabă pentru noi şi trebuie să strângem rândurile. Cu toţii ne dorim ca data viitoare să obţinem calificarea, chiar dacă mulţi nu ne dau şanse. Trebuie să credem în noi. La următoarele meciuri vom lucra mai mult la fazele fixe, pentru a nu mai lua goluri aşa uşor. O luăm de la capăt", a punctat acesta, care a suferit o entorsă în partida cu Insulele Feroe.

Echipa naţională a României a învins, miercuri, la Piatra Neamţ, scor 3-1, reprezentativa Insulelor Feroe, şi s-a clasat pe penultimul loc în Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010, încheind astfel cea mai slabă campanie de calificare din ultimele patru decenii.

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.