Liga 1

Gigi Becali: "S-a făcut dreptate, nu era normal să dau 40.000 de lei pentru că am fost înjurat"

Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, agenţiei NewsIn, că se aştepta la anularea amenzii pe care trebuia s-o plătească din cauza incidentelor de la partida cu Gloria Bistriţa, dar şi la revizuirea deciziei în urma căreia roş-albaştrii urmau să dispute două partide cu porţile închise.

"S-a făcut dreptate, am făcut contestaţie la decizia iniţială a Comisiei de Disciplină şi am obţinut reducerea suspendării terenului, dar şi anularea amenzii. Era cel mai mare circ dacă trebuia să plătesc 40.000 de lei. Adică sunt înjurat şi mai dau şi bani pentru asta? Bine că s-a decis aşa", a spus Gigi Becali.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca Steaua să joace doar o singură etapă fără spectatori, după ce a revizuit decizia iniţială care prevedea ca roş-albaştrii să dispute două partide cu porţile închise. Clubul din Ghencea a fost sancţionat pentru comportamentul fanilor de la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a 9-a a Ligii I. Astfel, Steaua va evolua cu porţile închise doar în derby-ul cu Rapid, din etapa a 11-a.

Patronul roş-albaştrilor s-a referit şi conflictul cu suporterii: "Nu mai există nicio cale de dialog cu ei, pentru că au fost prea multe înjurături şi insulte la adresa mea. Nu am mai mandatat pe nimeni să discute cu ei, nici pe Argăseală, nici pe altcineva. Meciul cu Bistriţa a dus la această decizie a mea. Acum, voi lăsa legea să-şi urmeze cursul, ei sunt filmaţi, băgaţi în baza de date şi apoi interzişi pe stadion, e simplu".

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.