Liga 1

NewsIn: "Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru sechestrarea hoţilor maşinii sale"

Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a fost trimis în judecată, alături de 6 persoane, pentru sechestrarea hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, dosarul urmând să ajungă la instanţa supremă.

Gigi Becali a refuzat, luni, 12 octombrie, să vadă probele procurorilor din dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, finanţatorul Stelei părăsind Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după mai bine de două ore, timp în care spune că a vorbit cu procurorul de caz.

Becali a declarat, la ieşirea din Parchetul General, că nu a fost de acord să citească dosarul întocmit de procurori, scriind care sunt motivele pentru care refuză. Astfel, el a citit în faţa presei o copie a documentului rămas la anchetatori, în care susţinea că nu înţelege să ia act de materialul de urmărire penală întrucât, deşi a făcut plângere penală pentru modul în care a fost arestat, nu a primit nici un răspuns, acelaşi lucru întâmplându-se şi în cazul solicitării de audiere a hoţilor, după ce a început urmărirea penală pe numele său şi de confruntare cu aceştia. În acelaşi act europarlamentarul a povestit încă o dată ce s-a întâmplat după ce i-a fost furată maşina.

Finanţatorul Stelei a spus că, dacă va fi trimis în judecată, va citi această hârtie şi în Parlamentul European, pentru a vedea toată lumea ce se întâmplă în România. El a menţionat că, totuşi, procurorii i-au spus că nu va fi neapărat trimis în instanţă, deşi a văzut care sunt probele împotriva sa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.