Liga 1

Dan Petrescu: "Eram sigur că o să pierdem azi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Petrescu, antrenorul Urziceniului, se declară dezamăgit de prestaţia echipei sale din partida cu Vaslui, însă speră ca jucătorii săi să se revanşeze în meciul de la Glasgow.

"Speram să punem în practică ce studiasem la antremamente. Wesley e mereu liber la 11 metri şi au jucători care trag bine din afara careului. Pierdem împreună, cîştigăm împreună. Vin prea multe meciuri şi nu avem timpul necesar să ne gîndim la rezultat. Eram sigur că o să pierdem.

Pierdem împreună şi cîştigăm împreună. Am avut jucători la naţională, iar acest lucru s-a văzut. Nu au avut timp să îşi revină şi nu i-am putut pregăti cum trebuia. Şi Vasluiul şi Dinamo ne-au bătut, din păcate.
Poate meciul următor, la Glasgow, vom învinge şi vom uita înfrîngerea de azi.

Sper să jucăm la fel de bine, ocaziile din păcate au fost puţine. Sunt cîţiva jucători care m-au dezamăgit. E clar ca ceva a scîrţîit undeva. E greu să motivezi 25 de jucători. Trebuie să fii strict cu jucătorii. La noi, cum îi laşi puţin, cum nu mai ai rezultate. Aveam nevoie de un alt rezultat. Sper să mă refac după acest rezultat. Numai o victorie sau un rezultat de egalitate în Champions League m-ar face să îmi revin", a declarat tehnicianul Urziceniului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.