Gimnastica

Octavian Belu: "Drăgulescu la sărituri poate fi învins numai dacă se învinge singur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastică, Octavian Belu, a vorbit la rândul său despre performanţa lui Marian Drăgulescu, ajuns la cel de-al optulea titlu mondial din carieră: "Drăgulescu este un sportiv câştigat pentru marea performanţă.

Aşa este destinul unui om, după un an-doi ani de suferinţă şi de probleme, iată că a reuşit să depăşească tot ce i-a stat în cale şi să revină acolo unde-i este locul. Să fim serioşi, Drăgulescu la sărituri poate fi învins numai dacă se învinge el singur.

Nu am văzut încă un săritor de talia lui cu toate că toţi încearcă să facă săritura pe care el a făcut-o pentru prima dată. Deci e o victorie deosebită pentru el personal, pentru cariera lui".

Belu a vorbit şi despre medaliatul cu argint din finala de la sărituri: "Să nu uităm şi rezultatul lui Flavius Koczi, deci pentru gimnastica masculină este o performanţă deosebită şi speranţele pentru Jocurile Olimpice renasc.

Chiar dacă s-au schimbat colectivele de antrenori, chiar dacă sunt mulţi gimnaşti tineri, iată că tot Marian Drăgulescu reuşeşte să dea o altă imagine sportului românesc în general, nu numai gimnasticii".

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.