Liga 1

Vasile Avram: "Tudor s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, nu e normal să nu răspundă la telefon!" :X

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CCA, Vasile Avram, explică motivele care l-au determinat să ia hotărîrea de a-l reţine de la delegări pe Alexandru Tudor şi se declară dezamăgit de atitudinea centralului bucureştean după jocul din Giuleşti.

"Nu am reuşit să vorbesc cu Tudor nici pînă în acest moment, dar, din cîte am înţeles, el a făcut ieri un antrenament lîngă stadionul Lia Manoliu. L-am rugat pe fiul meu să discute cu el şi să mă contacteze dacă reuşeşte să-l contacteze. Am vorbit cu el vineri, l-am întrebat dacă are ceva probleme aşa cum fac cu toată lumea, a zis că nu are nimic şi că totul e în regulă.

Dacă ştiam că e bolnav chiar şi cu două ore înainte de meci aş fi făcut tot ce puteam ca să îl schimb. De aceea a fost reţinut şi Dan Petrescu de la delegări, pentru că mi-a ascuns faptul că Tudor este infectat. Alexandru s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, nu e normal să nu-mi răspundă la telefon acum. Indiferent dacă avea sau nu varicelă, era reţinut de la delegări în urma prestaţiei din Giuleşti", a spus Avram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.