Liga Campionilor

Reprezentaţie Mutu

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Decarul Fiorentinei a rezolvat victoria echipei sale cu o "dublă" şi o pasă decisivă


Ce mult ne-am fi dorit un Adi Mutu în forma de aseară şi la Belgrad! "Decarul" Fiorentinei a fost cel mai bun jucător de pe teren la Debrecen, unde italienii au cîştigat, scor 4-2, în primul rînd datorită lui.

Mutu şi-a readus prompt echipa pe linia de plutire după ce Czvitkovics a deschis surprinzător scorul la nici 120 de secunde de la primul fluier. Mai întîi a egalat cu un şut în diagonală, apoi a întors inteligent pentru Gilardino, care a făcut 2-1.

"Briliantul" şi-a continuat reprezentaţia de gală cu un şut de zile mari, de la 18 metri: balonul a muşcat bara şi s-a oprit în plasă: 3-1! Era minutul 20. A fost chiar la un pas de 4-1, însă portarul Poleksici a avut un reflex extraordinar.

Şi dacă n-a marcat el, au făcut-o maghiarii, eurogol Rudolf, revenind astfel în joc. Dar nu pentru mult timp, fiindcă "tricolorul" a ieşit iar în faţă: alt şut formidabil, Poleksici ghiceşte şi respinge, iar Santana reia în plasă: 4-2.

Gazdele s-au mai apropiat o dată, gol Coulibaly (88), însă prea tîrziu pentru a o mai putea opri pe Fiorentina din drumul spre victorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.