Liga Campionilor

Nimic Special

mourinho

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După egalul norocos de marţi, Mourinho a intrat în gura lui Eto'o şi l-a făcut pe Moratti să-l viziteze furios la vestiare


Isprăvile europene ale Interului "versiunea Mourinho" încep să irite. Portughezul plătit cu 11 milioane de euro special ca să cîştige Liga a împlinit anul fără succes în Ligă. Tifosii deja îl regretă pe Mancini, cu care nu tremurau pentru calificare de pe ultimul loc al grupei. Şi nu-i de mirare că egalul norocos cu Dinamo Kiev (2-2) a umplut doar pe sfert "Meazza"!

Mourinho şi-a făcut iluzii după 5-0 cu Genoa şi squadra sa perfectă s-a făcut cioburi în 3 zile, deşi unica schimbare a fost Eto'o în locul lui Balotelli. Camerunezul, băgat nerefăcut, şi-a atacat tehnicianul: "Nu e nici un blestem în Ligă! Mereu abordăm greşit partidele. De ce să începem cu un singur vîrf?" Mourinho s-a corectat tîrziu şi l-a introdus pe Suazo, forţînd în final cu Materazzi! Şi marele său fan, Moratti, şi-a pierdut răbdarea. A mers în pauză la vestiare, criticînd erorile nepermise din prima repriză, cînd ucrainenii s-au jucat cu ocaziile.

"Amnezicul Chivu"
Defensiva a fost punctul nevralgic, chiar Mourinho punînd degetul pe rană. Chivu s-a numărat printre cei vizaţi. "A suferit de moarte în faţa lui Şevcenko. A închis ochii, dorindu-şi ca lovitura lui de cap să rateze ţinta", l-a criticat Corriere della Sera (nota 5,5). "I-a lăsat mereu prea multă libertate lui Şevcenko, l-a chinuit şi Milevski. Doar cu un "galben" a oprit contraatacul lui Magrao", a completat Gazzetta dello Sport (nota 5). "Chivu a fost amnezic", a conchis Eurosport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.