Europa League

Gigi Becali despre conflictul cu galeria: "Mîine va fi arenă de gladiatori" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul stelist Gigi Becali a precizat la GSPTV că a informat UEFA despre conflictul cu suporterii şi că forul european a trimis un reprezentant pentru a se convinge că manifestările ostile de pe stadionul Ghencea nu au nimic de-a face cu rasismul:

"Nu am nici o emoţie nici pentru meciul din teren, nici pentru cel din tribune. Echipa a jucat şi alte meciuri europene, cu echipe mai mari, mai valoroase. Cît despre suporteri, nici nu ar trebui să ne gîndim la un meci din afara terenului. Ce, sîntem în junglă?

Am anunţat UEFA de situaţia delicată din jurul meciului cu Fenerbahce şi au trimis un ofiţer de securitate, care se va ocupa să observe conflictul dintre fani şi conducere, pentru a se convinge că nimic din ceea ce fac ei nu are legătură cu manifestările rasiste.

Nu am nevoie de galerie, vreau suporteri care să vină la meci ca la un spectacol. Veţi vedea că în curînd aşa se va întîmpla, vor veni şi femeile pe stadion. De ce să mai plătesc 1,2 milioane de euro pe an pentru firma de securitate, mai bine am linişte pe stadion", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Gigi Becali a precizat apoi şi principala măsură de securitate pe care o va lua în viitorul apropiat:

"Voi angaja 100-200 de băieţi selectaţi de mine, personal, luptători de K1, care vor sta între suporteri. Vor spiona şi apoi îi vor lua pe cei care fac ceea ce fac, îi vor scoate afară din stadion, unde Jandarmeria îi va umple de sînge şi îi va arunca în gurile cîinilor. Bătuţi ca pe vremuri, la Miliţie, la tălpi, la palme. Veţi vedea, va fi ca în arenele romane. Mîine, la meciul cu Fenerbahce, va fi arenă de gladiatori. Am aprobări de la toate organele abilitate, aşa că am voie să fac tot ceea ce am făcut pînă acum în relaţia cu suporterii".

Finanţatorul Stelei s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că fanii care au afilşat bannerul "Angajăm lunetist" la Iaşi nu au fost arestaţi:

"La Iaşi am fost ameninţat cu moartea, de ce nu a fost nimeni arestat? Ce dacă nu a fost nominal bannerul, vedem la cine s-au referit după ce mă împuşcă? Dacă e pe d-astea, angajez şi eu lunetist. Nu înţeleg de ce, dacă e vorba de Becali, nu se iau măsuri. Sînt totuşi un demnitar al României. Pe mine mă arestează doar dacă stau de vorbă la masă cu nişte hoţi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.