Liga Campionilor

Încă o viaţă

Pato

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Leonardo a renăscut miraculos pe "Bernabeu" şi, graţie "dublei" lui Pato, a complicat calculele calificării


Milan a cîştigat aseară derbyul grupei cu Real Madrid (3-2) şi i-a prelungit mandatul lui Leonardo. Şi dacă în Serie A a salvat-o Ronaldinho, acum Pato, alt brazilian, i-a dat oxigen.

Defensiva lui Leonardo a pîrîit din toate balamelele din start. Zambrotta l-a forfecat pe Benzema în careu, dar belgianul De Bleeckere le-a refuzat madrilenilor penaltyul. N-a mai trecut mult şi Dida şi-a intrat în rolul de clovn. Înlocuitorul de ocazie al lui Storari a scăpat aiurea în faţă o minge şutată pe centru de Granero şi Raul l-a driblat, marcînd simplu. Nici atacul milanez n-a mers pe "Bernabeu". Pînă şi Pippo Inzaghi a ratat din gura porţii, dar se dictase oricum ofsaid (dubios!), iar Ronaldinho n-a repetat meciul cu Roma. Aşă că Real a dictat jocul şi a forţat golul secund pînă la pauză. S-a opus Dida, ce a parat tirul lui Marcelo.

Terenul şi-a păstrat înclinarea în actul doi. "Albii" s-au revărsat spre careul milanez, cu Raul, Kaka şi Benzema obligîndu-l să transpire pe un Dida mai atent. Scăpaţi de execuţie, "rossonerii" au înviat miraculos şi în patru minute au răsturnat fantastic situaţia. Cu Casillas complice, Pirlo a egalat din 35 de metri, iar renăscutul Pato a fructificat pasa lui Ambrosini. Real s-a ridicat repede de la pămînt şi Drenthe, abia intrat, l-a surprins pe Dida cu un şut la colţ: 2-2. Suspansul a atins pe final cote galactice. Raul a înscris, dar din ofsaid, iar la faza următoare Thiago Silva l-a bătut pe Casillas. N-a fost din nou gol, nici atunci De Bleeckere n-a validat, iscînd o bătaie generală. A fost doar amînarea sentinţei, pentru că Pato n-a mai iertat, semnînd "dubla", din centrarea lui Seedorf. Şi Real n-a mai avut timp să dea replica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.