Europa League

Daum: "Obiectivul meu cu Steaua? Să nu am accidentaţi la derby-ul cu Galata" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 octombrie 2009

Tehnicianul lui Fenerbahce, Cristoph Daum, consideră jocul cu Steaua o repetiţie utilă înaintea derby-ului cu Galatasaray din campionat şi spune că elevii săi trebuie să se simtă onoraţi de faptul că vor întîlni două mari echipe într-un intervat atît de scurt de timp.

"Steaua porneşte cu entuziasm în acest joc, sînt un nume mare în Europa şi vor dori să cîştige meciul, asta e cert. Nu vreau să vorbesc despre calităţile adversarului pentru că fiecare meci e diferit şi nu putem să prefaţăm nimic.

Avem nevoie de atenţie la Bucureşti, vrem să plecăm de aici cu un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru este să facem un joc consistent şi să ne remediem unele probleme pe care le mai avem de pus la punct.


Probabil că Bilica va juca titular, dar trebuie să aşteptăm ziua meciului pentru a vedea dacă-l putem recupera şi pe Lugano. Avem o confruntare europeană foarte importantă, apoi derby-ul cu Galatasaray din campionat, ce poate fi mai frumos? Vrem să nu avem jucători accidentaţi la finalul partidei cu Steaua, e foarte important pentru noi să beneficiem de un lot complet în weekend", a spus Daum.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.