Europa League

Robinson Zapata: "Fanii să-şi schimbe atitudinea!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Columbianul Robinson Zapata e de părere că dacă fanii nu-şi vor întoarce faţa către echipă, Steaua nu va mai obţine performanţe


Poate cel mai bun jucător al Stelei şi aseară, aşa cum a fost în toate meciurile de cînd a revenit ca titular în locul lui Tătăruşanu, Zapata a fost aplaudat la scenă deschisă de cei peste 10.000 de spectatori din Ghencea. A fost felicitat la final inclusiv de Roberto Carlos. După ce a ieşit de la cabine, columbianul a răspuns cu calm întrebărilor.

- Rufay, dezamăgit după înfrîngere?
- Păcat, mare păcat. Era un meci extrem de important pentru noi în economia grupei. Am pierdut şi asta nu e bine.

- Mai speri la calificare?
- Va trebui să cîştigăm tot de aici înainte pentru a prinde unul dintre primele două locuri. Va fi foarte greu.

"Stoichiţă ne-a zis să ne liniştim"

- Au o parte de vină şi spectatorii pentru că în loc de încurajări, au continuat contestările la adresa lui Becali?
- Nu ei sînt de vină pentru înfrîngere, că nu ei s-au aflat pe teren şi nu ei au jucat, ci noi, jucătorii. Totuşi, ca atmosfera în Ghencea să redevină cum a fost înainte şi echipei să-i fie bine şi să poată avea rezultate, trebuie ca ei să-şi schimbe atitudinea şi să fie total alături de Steaua.

- Ce v-a spus Stoichiţă în vestiar la final?
- Să ne liniştim pentru că avem un meci foarte, foarte important în campionat duminică, împotriva lui Rapid. Ne-a zis că trebuie să ne revenim pînă atunci.

- Crezi că Steaua a jucat prost sau bine?
- Eu zic că am făcut un meci destul de reuşit, dar degeaba dacă am pierdut. Am avut spaţii în multe momente ale jocului, dar n-am ştiut să profităm şi să marcăm.


"Am spus de la început că e o grupă complicată, îmi păstrez această părere şi acum, chiar dacă am pierdut. În continuare, orice e posibil şi oricare dintre cele 4 formaţii se poate califica"
Robinson Zapata


"Mi-a plăcut Zapata, a fost senzaţional şi cred că a salvat Steaua de alte cel puţin patru goluri. În retur, Stelei îi va fi greu să facă un rezultat bun, deoarece va juca împotriva a 45.000 de fanatici"
Kazim Kazim, atacant Fenerbahce

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.