Europa League

Mihai Stoichiţă: "Sînt dezamăgit"

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Stoichiţă crede că roş-albaştrii nu meritau să piardă partida cu Fenerbachce


- Domnule Stoichiţă, cum vi s-a părut meciul?
- Sînt dezamăgit de rezultat şi mai ales de faptul că ajungem în faţa porţii şi nu reuşim să introducem balonul în plasă. Trebuie să fim optimişti că vom rezolva pînă la urmă şi acest lucru, mai ales că, datorită rezultatului de la Tiraspol, calificarea încă se joacă.

- Era supărare mare la cabine?

- Jucătorii erau foarte supăraţi la finalul meciului, dar le-am spus să ridice capul sus, pentru că au fost egalii lui Fener. Am fost prea cruzi şi asta s-a văzut. În special jucătorii tineri au avut emoţii, care nu ar trebui să existe în astfel de meciuri

- Cu doar 3 minute înainte de pauză l-aţi schimbat pe Bicfalvi...
- Pe Eric l-am schimbat pentru că era depăşit de viteza de joc a turcilor şi deja avea un cartonaş galben. Atît el, cît şi Onicaş trebuie să-şi depăşească emoţiile şi să arate dorinţa aceea de victorie în toate partidele. Am încredere în ei şi îmi doresc ca de acum înainte să nu mai aibă teamă.

 - Dar pe Szekely?
- Janos era lovit şi nu voiam să risc o accidentare mai gravă, mai ales că ne aşteaptă o partidă foarte grea duminică seară împotriva Rapidului.

- Fanii au continuat războiul cu cei din conducere...
- Suporterii parcă s-au mai apropiat puţin de echipă şi i-au încurajat pe băieţi în unele momente. Cred că dacă erau mai mult lîngă echipă ar fi ieşit mai bine. A fost însă o parte a publicului care a înjurat non-stop conducerea, dar aceia sînt neconcludenţi.


"Le mulţumim celor de la Steaua pentru că ne-au aplaudat la finalul meciului. Mi-aş dori să vad un asemenea gest şi în campionatul Turciei"
Cristoph Daum, antrenor Fener

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.