Europa League

Emilian Dolha: "Scuze!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emilian Dolha îşi impută două dintre cele patru goluri şi se căieşte în faţa suporterilor


- Ema, ai primit patru goluri, îţi reproşezi ceva?
- Am greşit la primul şi la al treilea, aici au avut mai puţină vină colegii. Mi-au lipsit vreo doi centimetri la două goluri. Eu aş fi putut face mai mult, mai ales la al patrulea. Îmi pare tare rău, îmi cer scuze suporterilor pentru ce s-a întîmplat la Istanbul.

- Te-au impresionat jucătorii Galatei?
- Au experienţă multă, se vede în jocul lor. Şi mai ales calitate, fotbalişti foarte buni. Ne-a costat orice mică ezitare, orice lucru greşit, orice decizie proastă. Eu am simţit că am făcut şi lucruri bune, şi mai puţin bune. Am fost taxaţi de fiecare dată cînd am făcut cîte o eroare. Iar golul al treilea ne-a tăiat definitiv.

- Şi presiunea pusă de suporteri v-a apăsat?
- Dacă aş spune că presiunea tribunelor nu m-a afectat, aş fi ipocrit. Dar n-a fost un infern, ceva care să mă influenţeze negativ. Aştept acum meciul cu Bistriţa, de duminică, şi sper ca fanii să fie alături de noi pentru că ştiu că vor exista acum critici la adresa mea!


"Nici nu mai ştiu cîţi ani au trecut de cînd nu am mai luat patru goluri!"
Emilian Dolha, portar Dinamo

"Am crezut că vom fi mai buni ca ei şi că vom învinge, dar s-a văzut că nu a fost aşa. E diferenţă mare între noi şi ei, scorul vorbeşte, nu ocaziile. E una dintre cele mai mari umilinţe"
Gabriel Tamaş, fundaş Dinamo

"A fost greu, am jucat cu o echipă experimentată. Trebuia să evoluăm fără frică şi să încercăm să ne facem jocul nostru."
Ousmane N'Doye, mijlocaş Dinamo


 "Ei bagă milioane, noi creştem tineri!"
Ion Marin a găsit o explicaţie a înfrîngerii ruşinoase de aseară. "Cred că scorul este prea sever, am avut şi noi multe ocazii, dar nu le-am concretizat. Nu pasez responsabilitatea rezultatului către echipă, ci mi-o asum. Noi am jucat cu doi internaţionali de tineret, ei investesc milioane de euro în jucători, în infrastructură. Asta e menirea noastră, să creştem tineri, noroc că încă mai avem talente. Cînd jucam eu, îi băteam pe turci pe unde îi prindeam, acum e invers". (Ioana Mihalcea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.