Liga 1

Viorel Hizo: "Duminică redevenim lideri!"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Hizo e sigur că Rapid va cîştiga în Ghencea, dar se plînge de absenţa publicului

- Domnule Hizo, e bine sau e rău că Steaua a pierdut cu Fenerbahce?
- Eu am făcut abstracţie de jocul lor din Europa în pregătirea derby-ului. Dar vreau să zic altceva: am văzut acum persoane care spun despre Stoichiţă că nu e antrenor. Asta e culmea! Păi, existau fotbalişti care nu jucau nimic pînă să vină el şi într-un timp scurt i-a pus pe picioare. E absurd să-l critici pe Mihai.

- E mai greu să pregăteşti un meci cu Steaua după ce ai pierdut acasă cu 1-4?
- Înfrîngerea cu CFR a fost nemeritată, mincinoasă. Am stabilit cu jucătorii că duminică trebuie să revenim pe primul loc în clasament tocmai ca să reparăm ce s-a stricat, nu numai din vina noastră, în partida din etapa trecută.

- Aţi luat în calcul şi faptul că se va juca fără spectatori?
- Da, o să fie aiurea rău! E ca şi cum te-ai duce la teatru şi te trezeşti că eşti singurul spectator din sală. O să mă aud ţipînd, va trebui să mă cenzurez şi n-o să-mi fie uşor deloc (rîde). După partida cu CFR, toţi şefii fotbalului i-au lăudat pe fanii noştri pentru atmosfera pe care au creat-o. Drept recompensă, duminică nu au voie să intre pe stadion!

"Am pus presiune pe Copos ca să mi-l aducă pe Bornescu şi-mi pare bine că pînă la urmă l-am făcut să înţeleagă cît de important e să ai un portar de «naţională», cum e Mircea"
Viorel Hizo, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.