Liga 1

Frăţeşte

Articol de Marius Tuhuţ  —  sâmbătă, 24 octombrie 2009

Medieşenii şi braşovenii şi-au împărţit punctele într-un meci cu ritm şi încrîncenare

Profesorul Pustai nu ţine cont de nume cînd face echipa. Cum Silvăşan a dat satisfacţie etapa trecută la Tîrgu Jiu, tehnicianul l-a titularizat şi aseară în ofensivă, lăsîndu-şi pe bancă diamantul, pe Cristi Bud.

Muntean (4), şut reţinut, Eric (7), blocat in extremis de Măldărăşanu, Kubala (19), trasor anticipat de Mincă, şi iarăşi Eric (20) ghicit şi el de portarul braşovean au animat atmosfera. Oaspeţii în schimb, au fost eficienţi. Cristescu (42) a marcat la primul şut periculos, care l-a prins ieşit pe Buchta.

Fotbalul i-a răsplătit pe medieşeni, care au echilibrat balanţa după pauză prin polivalentul Hoban (62). Lazăr putea păstra toate punctele la Mediaş, dacă lovitura sa de cap nu lovea transversala (85).

Ştirile meciului:

» Medieşeanul
Ovidiu Hoban a jucat aseară, în premieră, încă din primul minut, pe postul de fundaş dreapta. Jucătorul, de meserie închizător, a evoluat pe parcursul carierei pe toate posturile, mai puţin portar şi atacant.

» Dani Coman
nu a fost trecut pe foaia de joc deoarece nu şi-a revenit complet după întinderea musculară suferită în Serbia. Locul său a fost luat de Mincă, la primul meci în campionat pentru FC Braşov. (Cosmin Prişcă)

» Medieşenii
au fost spionaţi aseară de Dorin Zotincă, secundul lui Marius Lăcătuş la FC Vaslui. Gaz Metan şi FC Vaslui se întîlnesc marţi în Cupă.

» Golul
marcat de Cristescu în minutul 42 a pus capăt invincibilităţii lui Buchta, care nu mai încasase gol de la meciul cu Steaua. El strînsese 402 minute fără gol primit. (Cosmin Prişcă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.