Liga 1

Tăiat, cusut, rupt

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşului de 21 de ani i s-a desfăcut rana de la genunchi, fiindcă medicii de la Spitalul Militar nu i-au suturat-o corect

Accidentat stupid, Andrei Ionescu mai are de tras şi din vina neglijenţei doctorilor! Fotbalistul pierde şi returul cu Fenerbahce, întrucît tăietura de la genunchi tocmai i-a fost cusută pentru a treia oară! Cum a ajuns în starea asta? Mijlocaşul s-a antrenat zilele trecute, dar rana i s-a deschis şi i-au revenit durerile. "Medicul sau asistentul care l-a cusut la Spitalul Militar a făcut-o greşit, din cauza asta are de tras Andrei", zic cei din staff-ul Stelei.

Cusut de trei ori!
Olteanul s-a accidentat iniţial la "naţionala" de tineret, în meciul cu Insulele Feroe (3-0), de pe 13 octombrie. La scurt timp după ce marcase, a intrat prin alunecare în tuşă, dar a ieşit de pe teren şi s-a oprit deasupra unui grătar metalic, care avea un cui ieşit în exterior. Ionescu şi-a tăiat genunchiul în acel cui, a fost cusut pe loc, după aceea a suferit o nouă intervenţie la Spitalul Militar, a doua zi după accidentare, fiindcă prima, efectuată pe loc, la marginea terenului de la Botoşani, fusese incorectă.

"A fost cusut paralel cu solul şi i s-a deschis iar rana, din cauza mişcărilor pe care le-a făcut la antrenamente. Acum trebuie să ia o nouă pauză, după ce tăietura i-a fost închisă a treia oară!", se lamentează antrenorii din Ghencea. Ionescu va reveni pe teren, cel mai devreme, în jocul cu Alba Iulia, de pe 8 noiembrie.

"Din păcate, zona aia e foarte sensibilă şi ştiam lucrul ăsta. Andrei a avut parte de cea mai stupidă accidentare pe care am întîlnit-o în carieră"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

9 partide are Ionescu în acest sezon din Liga I, dintre care 8 ca titular

3 meciuri a pierdut deja Andrei Ionescu din cauza accidentării: cu Bistriţa (1-1), cu Iaşi (2-0) şi cu Fener (0-1)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.