Liga 1

Punct de plumb

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Egalul de la Piatra-Neamţ  a bătătorit locurile de sub linia "roşie" ocupate de cele două echipe

LPF a onorat duelul programîndu-l în nocturnă. Cele două echipe au dezonorat însă fotbalul, sugerînd că partida ar fi trebuit programată mai aproape de ora 11:00. Oaspeţii au fost cu ocaziile, şutul lui Dîlbea (22) şi pătrunderea blocată a lui Elias Pinto (25). Gazdele, cu golul. Doicaru a decupat singura fază spectaculoasă a partidei, deschizînd scorul cu o reluare din întoarcere la colţul lung din marginea careului mare (38).

Patru goluri pe meci încasase în medie Ceahlăul în ultimele trei runde! De aici, frustrarea trupei lui Falub, care nu reuşea să străpungă poarta lui Lipitor. Finalul a fost dramatic. Mai întîi, Doicaru a intrat în careu şi a căzut cerînd penalty după ce portarul Rotaru a încercat să-l blocheze (77). Simulare, a indicat "centralul" Petrescu! Apoi, centrare superbă Grozav în minutul 90, Veljovici a lovit letal cu capul din cîţiva metri, 1-1!

ŞTIRILE MECIULUI:

» Spectatorii au avut intrarea gratuită aseară, cadou, pentru că marţi Ceahlăul a aniversat 90 de ani de la înfiinţare. După meciul cu Alba Iulia, pe arena Municipal s-a disputat un duel old-boys între generaţia grupării moldave care a înfruntat-o pe Juventus şi o echipă a ziariştilor locali.

» La cîteva
secunde după fluierul de final, Viţelaru şi Vujadinovici s-au împins la intrarea pe tunelul de la vestiare. Conflictul a fost aplanat de intervenţiile lui Falub şi ale oamenilor de ordine.

» Adrian Falub
, la conferinţa de presă: "Nu ştiu cîte de mult ne poate ajuta acest punct, dar la cum am jucat meritam să nu pierdem".

"De pe bancă s-a văzut penalty la faza lui Doicaru. Arbitrajul a avut multe scăpări, rezultatul e nedrept"
MIHAI IONESCU, antrenor Ceahlăul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.