Liga 1

Vezi cele mai tari faze VIDEO din Pandurii - Urziceni 0-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pandurii şi Unirea Urziceni au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al zilei din Liga 1. Gorjenii au obţinut  un punct important azi, dar au rămas fără victorie în ultimele 5 etape, de la meciul cu CFR Cluj, cînd s-au impus la limită, scor 1-0.

De cealaltă parte, Unirea s-ar putea declara nemulţumită de acest egal, după ce a dominat întreaga partidă. Într-un meci în care arbitrul Augustus Constantin a arătat nu mai puţin de 8 cartonase galbene si unul roşu, prima ocazie reală a venit abia în minutul 28.

 Pe GSP.RO ai cele mai importante fazeVIDEO din acest meci.

În minutul 27, Sorin Cîrţu a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Mihai Stoica şi Dan Petrescu. Arbitrul a intervenit şi le-a cerut celor implicaţi în incident să se calmeze.



În minutul 28, Dedu a şutat puternic din marginea careului de 16 metri, dar mingea a trecut puţin pe lîngă poarta lui Daniel Tudor.



În minutul 54, Brandan a şutat puternic de la 25 de metri, lateral stînga, dar mingea a trecut pe lîngă poarta lui Stanca.



În minutul 57, Frunză a expediat un şut puternic dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, care a fost reţinut cu greu de Stanca, după ce a fost deviat de un jucător gorjean.



În minutul 65, Stîngă a controlat foarte bine mingea între 4 adversari, dar şutul său de la marginea careului de 16 metri a fost respins în corner de Daniel Tudor.



În minutul 71, gazdele au fost la un pas de gol, după ce ialomiţenii au bîlbîit o minge, în urma unei lovituri de colţ, dar Chibulcutean nu a reuşit să înscrie din 8 metri.



În minutul 73, Onofraş a reluat spectaculos din centrul careului, din foarfecă laterală, o pasă a lui Dănălache, dar Stanca s-a întins şi a respins cu un reflex extraordinar.



În minutul 80, Onofraş a trimis defectuos dintr-o poziţie ideală, iar mingea s-a scurs pe lîngă poarta lui Stanca.

http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=27531&title=Ratare_Onofra____Pandurii___Unirea_Urziceni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.