Liga 1

Dănuţ Lupu: "La Steaua - Dinamo nu există favorită, dar la Steaua - Rapid, da. E Rapidul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul mijlocaş al Rapidului Dănuţ Lupu este de părere că giuleştenii se pot impune în Ghencea graţie atmosferei mai bune din lotul echipei pregătite de Viorel Hizo şi consideră că derby-ul din această seară nu va fi unul spectaculos.

"La ora asta, Steaua - Rapid e la un 95% din importanţa unui derby Steaua - Dinamo. Rapidul a fost în top în ultimii ani, a pus probleme în lupta pentru titlu şi asta nu are cum să nu influenţeze perspectiva din care abordează un asemenea meci.

E greu să joci la Steaua fără suporteri sau cu unii care nu te încurajează, ba te mai şi înjură. Şi în Giuleşti sînt unele dificultăţi legate de partea financiară, dar măcar acolo ştii că ai aprecierea publicului şi susţinerea lui. Nu cred că va fi un meci spectaculos, merg pe o victorie a Rapidului cu 2-1.

Într-un  Steaua - Dinamo nu poţi spune cine e favoritul, dar la Steaua - Rapid poţi: e Rapidul!
Au avantajul unor rezultate directe mai bune în ultimul timp, asta se poate dovedi un avantaj important. Pentru a fi spectacol e nevoie de jucători spectaculoşi, iar de asta cam ducem lipsă", a spus Lupu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.