Liga 1

Renzo Rossi: "Rapid are o deplasare ipotetică în Ghencea. Fanii erau vitali la acest joc" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fost colaborator al lui Cristiano Bergodi atît la Steaua, cît şi la Rapid, Renzo Rossi vorbeşte despre importanţa derby-ului din această seară şi mărturiseşte că se aşteaptă la o confruntare tacticizată, în care spectacolul va fi afectat de lipsa suporterilor.

"E un meci foarte important, e păcat că se joacă fără fani, îmi pare rău şi la fel ar trebui să simtă toată lumea. Derby-urile sînt între Dinamo, Steaua şi Rapid pentru că sînt echipe din acelaşi oraş, restul sînt doar meciuri importante, dacă e să ne referim la definiţia strictă a termenului.

E o problemă pentru România că jocuri care pot produce spectacol se dispută cu porţile închise. Fanii sînt vitali, e esenţial să-i ai alături în momente cum e acesta. Ambele echipe sînt valoroase, am văzut-o la ultimul meci şi cred că s-a mişcat bine în ciuda proporţiilor rezultatului înregistrat contra CFR-ului.

Au o deplasare ipotetică în Ghencea, şansele lor de a se impune sînt la fel de mari ca ale Stelei. Se porneşte de pe aceleaşi poziţii, cred că jocul va fi tacticizat, mă aştept ca şi gazdele să fie prudente. Nu-mi place să vorbesc despre jucători în mod individual, cred că echipa contează cel mai mult. Steaua - Rapid e cu siguranţă un meci de 1x2", a spus Renzo Rossi pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.