Liga 1

Adrian Mititelu: "Veţi regreta amarnic!"

Articol de Alexandru Răducanu, Marian Lazăr  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Contestat dur de fani la meciul de sîmbătă seară, Mititelu le transmite acestora că a început numărătoarea inversă pînă cînd va muta echipa la Severin

Ultimele două meciuri din Bănie cu FC Vaslui sînt bornele crizei la Craiova. Acel 0-1 din vară i-a scos pe olteni din Europa, iar eşecul de sîmbătă seară a agravat ruptura dintre echipă şi suporteri. Patronul Ştiinţei pare acum mai hotărît ca oricînd să ducă echipa la Severin din retur, cînd expiră contractul cu Primăria, în următoarele zile urmînd să înştiinţeze şi FRF de planurile sale. "Nu mai e mult pînă ne vom duce să jucăm acolo unde sîntem iubiţi cu adevărat. Cei care ne înjură acum vor regreta amarnic", a zis Mititelu.

FRF a dat "verde" pentru Severin
Arena severineană care are cele mai mari şanse să găzduiască meciurile de acasă ale Craiovei începînd din 2010 se află în plin proces de modernizare şi va fi inaugurată pe 15 noiembrie. "Nu are nocturnă, însă poate fi omologată fără probleme pentru Liga I. Nocturna nu e o condiţie obligatorie", a precizat şeful Departamentului Licenţieri al FRF, Viorel Duru.

Universitatea versus fani
Contestaţi dur în timpul meciului cu Vaslui de tribune, patronul Ştiinţei şi jucătorii au dat vina pe propriii fani pentru eşec. "E greu să joci împotriva unei galerii care te înjură încă din primul minut. Mai uşor ne era să jucăm în deplasare", a spus Adrian Mititelu. "Vin mereu să ne înjure, ne încurajează. Le transmit să rămînă acasă, la televizor! Să le fie ruşine!", a tunat şi căpitanul Florin Costea.

"Nu cred că vom mai prelungi contractul cu Primăria Craiova pentru stadion şi nici eu nu-mi mai doresc asta. Am înţeles că cei de la primărie vor să-şi facă propria echipă"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

"După schimbările făcute-n vară la echipă, obiectivul ar fi trebuit să fie evitarea retrogradării. În actuala conjunctură, relaţiile proaste cu autorităţile şi cu suporterii, aş fi de acord ca echipa să joace la Severin"
CORNELIU STROE, fost preşedinte al Craiovei Maxima

5.500 de spectatori
au fost în medie pe "Ion Oblemenco" la meciurile din acest sezon ale Universităţii. Cei mai redusă asistenţă a fost cu Gloria Bistriţa, în etapa a 5-a, 1.500

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.