Liga 1

Mircea Bornescu: "Nu sînt penibil să spun că sînt rapidist de mic!"

Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Bornescu, portarul Rapidului, crede că arbitrii meciului cu Steaua nu l-au observat pe Vladimir Bozovici, atunci cînd au fluierat în primă fază ofsaid la golul Stelei.

"Eu cred că arbitrul nu l-a văzut pe Bozovici, iar acesta a ridicat fanionul. Centralul a văzut şi a fluierat ofsaid, dar apoi şi-a dat seama că a greşit.

Eu l-am văzut cu mîna ridicată că a fluierat ceva, n-am fost atent la el, eram mai mult la minge.
După aceea l-am văzut că arată spre centru. Mulţi dintre jucătorii noştri s-au oprit cînd au auzit fluierul", a spus Mircea Bornescu la "Băieţii de la 7", la Telesport.

» ...despre contractul cu Rapid: "Nu sînt penibil să spun că sînt rapidist de mic! Eu toată viaţa mea o să spun astfel, am jucat la Craiova şi n-o să vorbesc niciodată de rău de cei de acolo. Îi respect şi pe suporteri şi pe jucători, dar şi conducerea. N-are importanţă cum am plecat de acolo, Craiova este în sufletul meu"

» ...despre despărţirea de Craiova: "Cît am stat la Craiova, am încercat să dau totul pentru echipă. Dacă sînt oameni care mă apreciază, înseamnă că am reuşit cît de cît să fac ceea ce mi-am propus. Le mulţumesc! Poate am greşit şi eu în relaţia cu conducerea, poate am fost şi eu orgolios"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.