Liga 1

Terminat psihic

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ianis Zicu le-a cerut şefilor să nu mai fie folosit la meciurile de acasă. Machedonul a suferit un şoc după meciul cu Bistriţa, iar la iarnă ar pleca de la Dinamo

Ianis Zicu a ratat din 7 metri golul victoriei în minutul 90 plus 1 al meciului cu Bistriţa (1-1), iar asupra mijlocaşului de 26 de ani s-a pornit, iar, un potop de înjurături din tribune. Cum fanii de la tribuna a II-a au încercat să-l scuipe şi să-i arunce batjocoritor un fular în faţă, machedonul a suferit un adevărat şoc după partidă în vestiar. "Se uita fix în tavan, cu o faţă albă ca varu', şi repeta întruna: «Da, eu sînt vinovat mereu, numai eu, doar eu!»", au povestit colegii lui Zicu.

După ce s-a mai calmat, machedonul a vorbit cu şefii, cerîndu-le să nu-l mai folosească la meciurile din Ştefan cel Mare! "Nu vedeţi că pe mine mă înjură mereu, deşi joc ca boxerii, cîte 3 minute?! Mai bine să nu mă mai bage, decît să se ajungă ca ura împotriva mea să se extindă şi asupra echipei", le-a spus Zicu oficialilor.

Apropiaţii lui Ianis susţin că fotbalistul chiar a vrut să plece definitiv de ieri de la Dinamo, dar a fost convins de acţionari să se liniştească pentru o perioadă, iar la iarnă, dacă se vor continua apostrofările la adresa lui, să fie lăsat să plece. "Ianis e supărat, fiindcă nu e mercenar şi a fost primul care a acceptat înjumătăţirea salariului în vară", l-au apărat colegii pe mijlocaş.

12 meciuri jucate, un gol şi o pasă decisivă sînt cifrele lui Zicu din acest sezon în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.