Liga 1

Cere linişte

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul Hugo Alcantara îşi apără antrenorul. "De ce vorbim despre demisii? Sîntem pe locul 1 la egalitate cu Poli", spune brazilianul

Brazilianul Hugo Alcantara e convins că feroviarii pot cîştiga titlul cu Antonio Conceicao la timonă. Jucătorul sud-american nu înţelege de ce portughezul e criticat. "De ce apar tot felul de speculaţii? Sîntem în grafic, pe locul 1 la egalitate de puncte cu Timişoara. Aş fi admis că se poate discuta despre demiteri sau demisii dacă CFR ar fi fost pe locul 10. Dar aşa, sub nici o formă", a spus Alcantara.

Titular în faţa lui Poli, fundaşul clujenilor speră ca în etapa următoare CFR să se desprindă în clasament. "Trebuie să cîştigăm la Alba Iulia. După această rundă s-ar putea să ne distanţăm de Timişoara în clasament. E important şi faptul că am arătat un fotbal bun în faţa lui Poli, chiar dacă am jucat o perioadă cu un om în minus. Trebuie să facem tot posibilul să ne îmbunătăţim jocul şi să luăm o opţiune serioasă la titlu încă din acest tur de campionat", a încheiat Alcantara.

"Dacă postul lui Conceicao e în pericol? Vă rog să nici nu mai formulaţi asemenea întrebări"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.