Liga 1

Nu vrea banii

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul brazilian Eric a refuzat un salariu de 125.000 de euro din Coreea de Sud, deşi la Mediaş cîştigă de 5 ori mai puţin

Eric de Oliveira (25 de ani) rămîne la Mediaş. Ieri, jucătorul a refuzat oferta făcută de o formaţie din prima ligă a Coreei de Sud, chiar dacă asiaticii îi propuneau un salariu de 125.000 de euro pe sezon, adică de 5 ori mai mult decît cîştigă el la Gaz Metan!

"Nu pot să merg acolo, chiar dacă sînt bani mulţi. Sigur, oferta e tentantă, dar Coreea e departe de lumea fotbalului. Cine să mă vadă acolo? E mai bine pentru cariera mea să rămîn în Europa", a explicat Eric, jucător vizat şi de echipe importante ale Ligii 1, precum CFR Cluj sau Poli Timişoara. "Dacă ar fi să plec din România, aş merge într-un campionat puternic. Ăsta e visul meu, să joc  la o formaţie de top. Dar mai e pînă acolo", a adăugat jucătorul. "Impresarul i-a găsit o variantă, dar nu sîntem de acord să-i dăm drumul. De altfel, nici el nu îşi doreşte să plece, aşa că lucrurile sînt clare", a declarat, la rîndul său, directorul executiv Ioan Horoba.

"Vrem calificarea"
Căpitanul Mediaşului, Cristian Todea, a declarat ieri că echipa sa va încerca să urce în sferturile Cupei României. "Mergem la victorie marţi, cu Vasluiul. Vrem neapărat să ne calificăm mai departe, chiar dacă prioritar pentru noi e campionatul. Oricum, legat de meciul cu Braşovul (1-1), eu zic că meritam mai mult decît acel egal. Batem Gloria si recuperăm punctele pierdute", a spus "Dulăul". (Cosmin Prişcă - Mediaş)

25.000 de euro e valoarea salariului anual pe care îl are Eric la Mediaş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.