Stranieri

Max Nicu, refăcut

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 28 octombrie 2009

Mijlocaşul Herthei, Max Nicu, s-a refăcut de pe urma leziunii suferite la călcîi şi ieri s-a pregătit alături de coechipieri. "Tricolorul" nu va face însă parte din lotul berlinezilor pentru delasarea de vineri, de la Dortmund, medicii considerînd că aceasta vine pentru el prea devreme.



"Un bun pedagog"


Aflat la Liege, unde a luat parte la "Turneul Legendelor", Ilie Năstase i-a făcut lobby lui Ladislau Boloni în cotidianul local "La Meuse". "E un foarte bun pedagog şi un excelent cunoscător al fotbalului. Un antrenor riguros şi curajos. A descoperit şi lansat foarte multe talente, cel mai cunoscut fiind Cristiano Ronaldo, pe care l-a promovat la Sporting", a spus fostul mare tenisman despre tehnicianul lui Standard.



Gâlcă, tot lider

Ex-stelistul Costel Gâlcă, acum antrenor la echipa B a Almeriei, a răma lider în seria a IX-a din liga a 3-a spaniolă după ce echipa sa a bătut  pe Nijar cu 1-0. Fostul internaţional român s-a retras din activitate în urmă cu doi ani, de la Almeria, şi ulterior a trecut pe banca echipei de amatori a clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.