Cupa Romaniei

Viorel Moldovan: "Am avut şansă, dar calificarea a fost meritată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi în meciul cu Unirea Urziceni, din optimile de finală ale Cupei României. "Stegarii" s-au impus cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Zaharia, şi s-au calificat astfel în sferturile de finală ale competiţiei.

"Ma bucur enorm pentru aceasta calificare, mai ales ca a fost obtinuta pe terenul echipei campioane.  Stiam ca nu ne putem expune unui joc pe contre, astfel ca am preferat sa asteptam adversarul si sa profitam de o eventuala greseala.

Am realizat exact ceea ce ne-am propus si ii felicit pe jucatori pentru modul in care au evoluat. Am dat dovada de rigurozitate, de disciplina tactica  si cred ca am obtinut o calificare meritata. Calificarea este cu atat mai importanta cu cat veneam dupa cinci meciuri consecutive fara victorie.

In acele jocuri nu am avut sansa, dar acum norocul ne-a suras. Pot spune ca a iesit si soarele pe strada noastra. Ne dorim foarte mult sa jucam finala Cupei Romaniei", a spus Viorel Moldovan la finalul meciului de la Urziceni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.