Cupa Romaniei

Cristi Pustai: "Încep să mă obişnuiesc cu arbitrajele contra noastră"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Pustai, tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, a criticat arbitrajul lui Augustus Constantin la finalul meciului cu FC Vaslui. De asemenea, Pustai i-a felicitat pe vasluieni pentru obţinerea calificării şi le-a transmis că îi va susţine în fazele superioare ale competiţiei.

"Nu am desconsiderat jocul de astăzi, dacă făceam asta nu foloseam cea mai bună garnitură de joc. Încep să mă obişnuiesc cu arbitrajele contra noastră când jucăm cu Vasluiul.

Nu vreau să analizez arbitrajul, dar aş dori să văd când un arbitru este penalizat pentru greşelile lui, deoarece noi, antrenorii, suntem penalizaţi. Dacă e să tragem o linie, am jucat bine, dar nu am reuşit să marcăm din păcate.

Îmi doresc ca Vaslui să câştige Cupa României, deoarece astfel vom putea spune că am fost egalii campioanei Cupei României, pe alocuri chiar superiori", a spus Cristi Pustai la finalul meciului din optimile de finală ale Cupei României.

FC Vaslui s-a impus cu 1-0 în meciul cu Gaz Metan Mediaş, din optimile de finală ale Cupei României Timişoreana, obţinînd astfel calificarea. Singurul gol al partidei a fost marcat de Lucian Burdujan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.